Snelle citroen-sinaasappel roomkaas tiramisu

 

Bereidingswijze

  • Meng 50 gram Lebo Lichte roomkaas met de sinaasappelsap en marmelade.
  • Meng 50 gram Lebo Lichte roomkaas met lemoncurd en rasp van limoen en iets sap
  • Klop de slagroom met suiker bijna stijf
  • Verdeel de slagroom over de 2 mengsels roomkaas en roer door.
  • Schep een laagje sinaasappel-roomkaas in een glas
  • Dip de lange vingers in de sinaasappelsap en leg op de roomkaas
  • Schep daarop de limoenroomkaas
  • Daarop weer lange vingers met sinaasappelsap
  • Maak zoveel lagen als je wilt.
  • Garneer met een beetje sinaasappelmarmelade en mint

Benodigdheden:

Ingrediënten per persoon:

  • 100 gram Lebo Frisse roomkaas
  • 80 gram slagroom met iets suiker
  • 40 gram sinaasappelsap
  • 30 gram sinaasappelmarmelade
  • 50 gram lemoncurd
  • Sap en zestes van ½ limoen
  • Lange vingers, 4-5 stuks
  • Sinaasappelsap

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of via onderstaande gegevens.