Kaasblokken

Gepasteuriseerde kaasblokken zijn een belangrijk onderdeel van ons assortiment. We verhitten de kaas en vormen hier blokken van, zonder het gebruik van smeltzouten. Voor onze klanten is het noodzakelijk dat het product van constante kwaliteit is en voldoet aan de microbiologische norm. Iedere klant heeft eigen productwensen en kwaliteitsnormen. Kaasblokken die gebruikt worden om te raspen dienen aan andere eisen en producteigenschappen te voldoen dan kaasblokken die verwerkt worden tot kaassoufflé vulling.

Elke productie wordt met verschillende methodes getest die jullie verwerkingsproces nabootsen. Zo kunnen we naast organoleptische testen gebruik maken van smelttesten, rasptesten en textuurtesten. Dit gebeurt volgens nauwgezette afspraken om er zeker van te zijn dat je ontvangt wat hij verwacht.

Vegetarisch/Vegan

We bieden vegetarische alternatieven en hebben de afgelopen jaren ook volop gewerkt aan plantaardige alternatieven. Dit is een groeiende markt en we zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig/vegan dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden. We zijn erin geslaagd om kaasalternatieven te ontwikkelen die qua smaak en structuur nauwelijks verschillen. Onze kennis en mogelijkheden op het gebied van flavours maken dat we sterk kunnen sturen op smaakprofiel.

Lees meer

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons en dan bedoelen we zowel de kwaliteit van het product als kwaliteit van service. We streven naar continue verbetering van onze processen.

 

Lees meer

Productieproces smeltkaas

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen. Benieuwd hoe het productieproces van smeltkaas eruit ziet? We hebben de verschillende stappen kort toegelicht.

Lees verder

 

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of via onderstaande gegevens.