Lebo Cheezer kaassaus nacho's

Kaassaus

De toepassing van kaassaus bij gerechten is sterk gegroeid de afgelopen jaren en wordt gebruikt voor een breed aantal toepassingen. Zo ontwikkelen we onder andere kaassauzen voor snacking, als dipper, als smaakmaker bij de maaltijd of als component in ready-to-eatmeals voor industriële producenten. Overgewaaid vanuit Amerika, worden "loaded fries", een luxe frietje met vlees, groentes én kaassaus, steeds gangbaarder binnen snackbars en cafetaria’s. En ook als vervanger voor een luxe fritessaus bij een frietje, als nacho dip in de Texmex keuken, of bij snacks als hamburgers en hotdogs is de kaassaus populair. 

Wij bieden verschillende kaassauzen en kunnen smaakingrediënten op aanvraag toevoegen. Veelgevraagde smaken zijn Gouda, Cheddar, Sweet Chili en Jalapeño. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor co-manufacturing en Private Label productie. We bespreken deze graag met je!

Kaassaus in assortiment
Lebo Cheezer kaassaus

Lebo Cheezer®

Lebo Cheezer® is een kant-en-klare saus gemaakt met échte Cheddar kaas en dat proef je! Wij zijn van origine kaasmakers en kennen, proeven, ruiken kaas als geen ander.

De Lebo Cheezer® kaassaus kan breed toegepast worden, als pure saus of smaakvolle topping voor talloze gerechten. 

Lees verder

Functionaliteiten

 • Verwerkbaarheid: verpompbaar
 • Houdbaarheid: Ambient en gekoeld
 • Diverse verpakkingsvormen:

 

  • Zak 3-5-10 kg
  • Spuitzak 1 kg
  • Rond kuipje 75,5mm - 90g, 95mm - 125g-250g
  • Rechthoekig kuipje 100-150-200g
Gegratineerde kaas warm gerecht
co-manufacturing-image-productie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons en dan bedoelen we zowel de kwaliteit van het product als kwaliteit van service. We streven naar continue verbetering van onze processen.

Lees verder

kaas testen
Kaassaus in kuipjes

Private label

Bij het ontwikkelen van Private Label bieden wij op maat gemaakte recepten onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Lees verder

Productieproces smeltkaas

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen. Benieuwd hoe het productieproces van smeltkaas eruit ziet? We hebben de verschillende stappen kort toegelicht.

Lees verder

 

smeltkaas productieproces

Contactinformatie 

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.