Kaasvullingen

De vraag naar kaassnacks is wereldwijd gegroeid de afgelopen jaren.  We bieden een brede range aan kaasvullingen voor verschillende toepassingen, zoals snacks en fingerfood, vlees en vleesvervangers. 

Samen ontwikkelen we een product dat aan jouw specifieke eisen voldoet. Hierbij kun je denken aan specifieke smaken, samenstellingen, verwerkbaarheid, frituurbaarheid, bakstabiliteit, smeltbaarheid, wel/niet vegetarisch en fysieke kenmerken. Door het toevoegen van functionele ingrediënten wordt er een specifiek smeltkaas product ontwikkeld, variërend van high-melt tot no-melt variant. Diverse smaakprofielen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld Gouda, camembert, Cheddar of mozzarella. Daarnaast is de vulling als roomkaasvariant beschikbaar in verschillende verpakkingsvormen, waaronder zakken, worsten en bakken.

kaas voor vleesvulling
kaasstengels

Vegetarisch/Vegan

We bieden vegetarische alternatieven en hebben de afgelopen jaren ook volop gewerkt aan plantaardige alternatieven. Dit is een groeiende markt en we zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig/vegan dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden. We zijn erin geslaagd om kaasalternatieven te ontwikkelen die qua smaak en structuur nauwelijks verschillen. Onze kennis en mogelijkheden op het gebied van flavours maken dat we sterk kunnen sturen op smaakprofiel.

Lees meer

kaasvullingen-snacks-en-fingerfood

Snacks & Fingerfood

  • Verwerkbaarheid: verpompbaar, snijbaar, vormbaar, raspbaar en extrudeerbaar
  • Smeltgedrag: no-melt tot semi-melt
  • Stabiliteit: bakstabiel, frituurstabiel en vriesdooistabiel
  • Houdbaarheid: gekoeld
  • Certificeringsmogelijkheden

Vlees en vleesvervangers

  • Verwerkbaarheid: verpompbaar, snijbaar, vormbaar en raspbaar
  • Smeltgedrag: no-melt tot semi-melt
  • Stabiliteit: bakstabiel, vriesdooistabiel
  • Houdbaarheid: gekoeld
  • Certificeringsmogelijkheden
kaasvullingen-vlees-en-vleesvervangers
co-manufacturing-image-productie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees verder

Kwaliteit

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons en dan bedoelen we zowel de kwaliteit van het product als kwaliteit van service. We streven naar continue verbetering van onze processen.

Lees verder 

kaas testen
verpakken-zuivelproduct

Verpakkingen

We zoeken samen met onze klanten naar de meest geschikte verpakkingen voor productgroepen zoals smeltkaas, kaasdips, kaassaus en roomkaas. Er zijn verschillende verpakkingsvarianten mogelijk zoals zakken, emmers, worsten, blokken, bakken en cupjes. Wij vertellen je daar graag meer over.

Productieproces smeltkaas

We blijven voortdurend investeren en innoveren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder 

smeltkaas productieproces

Contactinformatie 

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.