Header banner kruidenboter

Kruidenboter

Ook voor kruidenboter oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel verschillende variaties mogelijk in gewicht, smaak en verpakkingen. We bieden uitgebreide mogelijkheden als Private Label en Co-manufacturing oplossingen en bespreken graag de mogelijkheden met je!

kruidenboter
co-manufacturing-image-productie

Co-Manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

 Lees verder

Private label

Bij het ontwikkelen van Private Label bieden wij op maat gemaakte recepten onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Lees verder

co-manufacturing-image

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

smeltkaas productieproces

Contactinformatie 

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.