smeerkaas-en-kaasspreads-assortiment

Smeerkaas & kaasspreads

Ben je op zoek naar een smeerkaas of kaasspread? We bieden uitgebreide mogelijkheden als Private Label en Co-manufacturing product. Wij hebben een selectie bestaande smaken, maar bieden ook op maat gemaakte recepten, die ontwikkeld worden naar uw behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en gewenst prijsniveau. Door onze ervaring met roomkaas en smeltkaas denken we niet strak in categorieën, maar ontwikkelen we ook hybride producten.

Naast het recept denken wij met je mee over de verpakkingsmogelijkheden. Er zijn diverse verpakkingsopties zoals kuipjes, emmers en zakken. Door de kennis die wij bezitten kunnen we een full service projectmanagement aanbieden.

roomkaas op brood
old-amsterdam-project-smeerkaas

Old Amsterdam project

Een voorbeeld van een succesvol project is de kaas crème van Westland, de eigenaar van het iconische kaasmerk Old Amsterdam.

Samen creëerden we een zeer gladde crème met de bekende intense authentieke smaak een stijlvolle cup passend bij de segmentatie als premium merk.

 

Co-Manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

 Lees verder

co-manufacturing-image-productie
kaas testen

Kwaliteit

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons en dan bedoelen we zowel de kwaliteit van het product als kwaliteit van service. We streven naar continue verbetering van onze processen.

Lees verder

Productieproces smeltkaas

We blijven voortdurend investeren en innoveren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

smeltkaas productieproces
co-manufacturing-image

Private label

Bij het ontwikkelen van Private Label bieden wij op maat gemaakte recepten onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Lees verder

Contactinformatie 

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.