zuivelaroma's

Zuivelaroma's

Enzyme Modified Dairy/Cheese (EMD/EMC)

Zuivelaroma's kunnen gebruikt worden om de smaak van een product te optimaliseren. Enzyme Modified Dairy en Enzyme Modified Cheese zijn natuurlijke aroma’s die gemaakt worden uit kaas en zuivel. Bij EMD worden er verouderingsenzymen aan de grondstof toegevoegd waardoor de smaakcomponenten van kaas, boter en room zich concentreren. Een kosteneffectieve methode om een geweldig aroma te creëren.

Deze natuurlijke zuivelaroma's kunnen gebruikt worden als ingrediënt voor uw producten. Ons assortiment varieert van smaken als Cheddar, Gouda, Parmezaanse kaas, Emmentaler, Blauwader en Maasdam, tot roomkaas, boter en room. De natuurlijke aroma's kunnen geleverd worden als pasta's en poeders en variëren in smaakintensiteit van mild en zoet tot de scherpere smaken van oudere kazen.

Image zuivel aroma's

Maatwerk recepturen

We bieden standaardrecepten aan, maar ook op maat gemaakte recepten en specifieke combinaties met natuurlijke aroma's en andere grondstoffen. Onze productontwikkelaars en smaakexperts kunnen je adviseren over jouw specifieke eindproduct. We distribueren de natuurlijke zuivelaroma's rechtstreeks in heel Europa. Voor de rest van de wereld werken we samen met IBT-InterBioTech AG / Kerisom Enterprises Limited.

zuivelaroma's
Lebo roomkaas brood beleg

Onze natuurlijke zuivelaroma's kunnen toegepast worden in:

  • Smelt- en smeerkaas
  • Sauzen, soepen & dips
  • Dressings
  • Bakkers- en banketbakkersproducten
  • Softijs
co-manufacturing-image-productie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit is heel belangrijk voor ons en dan bedoelen we zowel de kwaliteit van het product als kwaliteit van service. We streven naar continue verbetering van onze processen.

Lees meer

kaas testen
smeltkaas productieproces

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

Contactinformatie 

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.