Ingrediënten

  • 35 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 15 gram pesto
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 15 gram mesclun sla
  • 70 gram gerookte makreel
  • 20 gram geroosterde pikante paprika uit pot (1 stuks)
  • 1 gekookt ei in plakken

Benodigdheden

Bereidingswijze

Sandwich boerenbrood met pesto roomkaas en gerookte geplukte makreel

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Meng de roomkaas met de pesto
  2. Besmeer beide plakken brood met de aangemaakte roomkaas
  3. Verdeel hierover de mesclun
  4. Pluk de makreel grof en verdeel over twee boterhammen
  5. Steek de plakjes ei er speels tussen
  6. Snijd de paprika in repen en verdeel over de boterhammen
  7. Garneer eventueel met een paar blaadjes basilicum
  8. Serveer de boterhammen open op een plank of bord
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.