Ingrediënten
- 60 gram Lebo lichte roomkaas bieslook
- 1 ciabatta broodje
- 50 gram witte asperges en 40 gram groene asperges (gekookt)
- 60 gram lamsham in plakken, 5/6 plakken ongeveer
- 4 stuks sud o’sol tomaatjes (deze zijn niet zo hard als tomaatjes uit pot)
- 5 gram verse basilicum
- 10 gram rucola
- Peper en zout
Bereidingswijze
Broodje aspergesalade met bieslook roomkaas en lamsham
- Meng de roomkaas met de pesto
- Besmeer beide plakken brood met de aangemaakte roomkaas
- Verdeel hierover de mesclun
- Pluk de makreel grof en verdeel over twee boterhammen
- Steek de plakjes ei er speels tussen
- Snijd de paprika in repen en verdeel over de boterhammen
- Garneer eventueel met een paar blaadjes basilicum
- Serveer de boterhammen open op een plank of bord
