Ingrediënten

  • 60 gram Lebo lichte roomkaas bieslook
  • 1 ciabatta broodje
  • 50 gram witte asperges en 40 gram groene asperges (gekookt)
  • 60 gram lamsham in plakken, 5/6 plakken ongeveer
  • 4 stuks sud o’sol tomaatjes (deze zijn niet zo hard als tomaatjes uit pot)
  • 5 gram verse basilicum
  • 10 gram rucola
  • Peper en zout

Benodigdheden

Bereidingswijze

Broodje aspergesalade met bieslook roomkaas en lamsham

1
Ontbijt & Lunch
Bieslook
  1. Meng de roomkaas met de pesto
  2. Besmeer beide plakken brood met de aangemaakte roomkaas
  3. Verdeel hierover de mesclun
  4. Pluk de makreel grof en verdeel over twee boterhammen
  5. Steek de plakjes ei er speels tussen
  6. Snijd de paprika in repen en verdeel over de boterhammen
  7. Garneer eventueel met een paar blaadjes basilicum
  8. Serveer de boterhammen open op een plank of bord
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Lichte roomkaas bieslook

Direct smeerbare verse roomkaas in kilobak in de smaak bieslook. Fris, licht en zacht door toevoeging van yoghurt.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.