Ingrediënten

  • 120 gram Lebo roomkaas truffel champignon (spuitzak)
  • 6 brioche broodjes (of ander hard of zacht broodje)
  • 240 gram kipfilet
  • Olijfolie, rode ui, knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout
  • 2 gegrilde gele paprika’s
  • Enkele blaadjes sla (frissee, mesclun)
  • Sukara cress

Benodigdheden

Bereidingswijze

Broodje kip met truffel champignon roomkaas

6
Ontbijt & Lunch
Truffel Champignon
  1. Bak de broodjes af in 4 minuten in een oven van 200°C graden

  2. Snijd de broodjes doormidden en spuit een rozet roomkaas van 10 gram op beide helften

  3. Marineer de kipfilet in een marinade van olijfolie, gesnipperde rode ui , knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout

  4. Bak de kipfilet in zijn geheel aan in een grillpan en laat hem afgaren in de oven op 200 graden

  5. Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in plakken

  6. Snijd de paprika’s in 4 stukken en haal de kern eruit

  7. Besprenkel de paprika met olijfolie en zet ze 10 minuten in een oven van 230°C graden.

  8. Laat het afkoelen (indien gewenst trek het vel er af)

  9. Beleg het onderste bolletje met wat sla naar keuze, gegrilde paprika’s en de gegaarde kip en dek het dan af met het bovenste bolletje.

  10. Garneer met sukara cress.

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.