Club sandwich met roomkaas en courgette

Ingrediënten

  • 3 sneetjes waldkornbrood
  • 3 grote plakken gegrilde courgette
  • 5 plakken tomaat
  • 40 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • 25 gram piccalily
  • 5 gram rucola
  • 6 plakken ontbijtspek
  • Lente ui

Bereidingswijze

Club sandwich met roomkaas, courgette, paprika en bacon

1
Ontbijt & Lunch
Bieslook
  1. Grill de courgette op de grill
  2. Snijd de tomaat in plakken
  3. Bak de ontbijtspek
  4. Snijd de lente ui fijn
  5. Meng de Lebo volle roomkaas met de piccallily
  6. Smeer de 3 boterhammen in met de roomkaas
  7. Leg op twee boterhammen wat rucola
  8. Leg op een boterham de tomatenplakjes
  9. Strooi de peper en het zout erop
  10. Leg hier 3 plakken spek op
  11. Leg op de andere boterham de plakken courgette
  12. Daarop ook 3 plakken spek
  13. Bestrooi de boterhammen met lente ui
  14. Leg de twee boterhammen op elkaar
  15. De bovenste met de besmeerde kant naar beneden erop
  16. Snijd midden door
Club sandwich met roomkaas, courgette, paprika en bacon recept
Producten

We bieden verschillende verpakkingsvormen voor volle roomkaas aan.  Je kunt kiezen voor de bakken, maar onze worstrol naturel roomkaas is ook een ideale basis voor vele recepten. De worstrol roomkaas is erg geschikt om te mengen/homogeniseren met verse ingrediënten zonder dat er klontjes ontstaan.  

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo verse roomkaas in worstrol
Worstrol naturel roomkaas

Onze worstrol naturel roomkaas is een ideale basis voor vele recepten. De verse roomkaas is erg geschikt om te mengen/homogeniseren met verse ingrediënten zonder dat er klontjes ontstaan. 

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.