Ingrediënten

  • 1/3 stokbrood
  • 60 gram Lebo Lichte roomkaas naturel
  • 30 gram preireepjes
  • 60 gram hamreepjes/blokjes
  • 5 gram grove mosterd
  • 40 gram geraspte kaas
  • Peper uit de molen

Benodigdheden

Bereidingswijze

Stokbroodje met roomkaas, ham-prei en gegratineerd met kaas

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Bak het stokbrood af maar niet té hard
  2. Meng de Lebo verse roomkaas met mosterd, preireepjes, hamreepjes en grove mosterd
  3. Meng alles en maak op smaak met peper uit de molen
  4. Snijd het stokbrood in de lengte in, haal desnoods een spie er uit
  5. Vul met het room/ham mengsel
  6. Hierop de kaas gratineren/verwarmen in de oven
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.