Ingrediënten

Ingrediënten roomkaas topping

  • 100 gram Lebo Verse Roomkaas Naturel (bak of spuitzak)
  • 150 gram slagroom
  • 150 gram melk
  • 35 gram honing

 

Ingrediënten ijsthee

  • 1,5L perzik ijsthee                        
  • 2 limoenen in partjes
  • 1 passievrucht
  • 1 (verse) perzik in kleine stukjes

 

Ingrediënten gekonfijte perzik

  • 1 dl suiker water (verhouding 1:1)
  • 1 pijpje kaneel
  • 2 (verse) perziken in brunoise gesneden

 

Ingrediënten garnering

  • Gekonfijte perzik
  • ½ passievrucht
  • Honny Cress

Benodigdheden

Bereidingswijze

Cheese Tea peach

1
Dranken
Naturel

Meng alle roomkaas ingrediënten tot een egaal mengsel op yoghurt dikte, ongeveer 3-5 minuten. Bewaar dit op kamertemperatuur tot de ijsthee klaar is. Doe alle ijsthee ingrediënten in een grote kan om op smaak te laten komen. Doe alle ingrediënten voor de gekonfijte perzik in een pannetje. Laat dit mengsel 7-8 minuten langzaam trekken op laag vuur tot de perzik gaar is, maar hij niet uit elkaar valt. Laat afkoelen.

Schenk de ijsthee in een glas of to go beker en voeg wat crushed ice toe. Schenk hier voorzichtig de roomkaas topping overheen, dit kan met een lepel of vanuit een beker. De topping blijft op de crushed ice liggen. Garneer af met de gekonfijte perzik, passievrucht en Honny Cress. 

Serveer zonder rietje voor een unieke zuivelsnor!

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.