Ingrediënten
Ingrediënten roomkaas topping
- 100 gram Lebo volle roomkaas naturel (bak of spuitzak)
- 150 gram slagroom
- 150 gram melk
- 55 gram gezouten karamel (kant-en-klaar of te maken van gecondenseerde melk)
Ingrediënten ijsthee
- 1,5L ijsthee, gemaakt van zwarte thee
- 2 sinaasappels in partjes
Ingrediënten garnering
- Kleine blokjes fudge
- Cacaopoeder
- Geschaafde chocolade krullen
Bereidingswijze
Cheese Tea salted caramel
Meng de roomkaas, de slagroom en de melk tot een egaal mengsel op yoghurt dikte, ongeveer 3-5 minuten. Meng daarna de gezouten karamel er doorheen. Bewaar dit op kamertemperatuur tot de ijsthee klaar is. Doe alle ijsthee ingrediënten in een grote kan om op smaak te laten komen.
Schenk de ijsthee in een glas of to go beker en voeg wat crushed ice toe. Schenk hier voorzichtig de roomkaas topping overheen, dit kan met een lepel of vanuit een beker. De topping blijft op de crushed ice liggen. Garneer af met kleine blokjes fudge, cacaopoeder en geschaafde chocolade krullen.
Serveer zonder rietje voor een unieke zuivelsnor!
