Crostini met roomkaas en tomaatjes

Ingrediënten

Per persoon:

  • Een achtste punt Turks brood
  • 5 plakken coppa di parma
  • 40 gram Lebo volle roomkaas bieslook
  • 50 gram zontomaatjes
  • 40 gram verse tomatenblokjes
  • 5 gram gesnipperde sjalotjes
  • Pesto
  • Verse basilicum
  • Italiaanse kruiden
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper uit de molen

Bereidingswijze

Grote crostini met roomkaas, tomaatjes en coppa di parma

1
Ontbijt & Lunch
Bieslook
  1. Snijd het Turks brood in vieren
  2. Snijd een vierde punt nog eens doormidden
  3. Smeer de punt in met olijfolie en bestrooi met italiaanse kruiden
  4. Rooster het brood in de oven op 180 graden tot deze mooi goudbruin is
  5. Meng de Lebo volle roomkaas met de zontomaatjes en wat peper uit de molen
  6. Meng in een andere kom de tomatenblokjes, gesnipperde sjalot, fijngesneden basilicum, theelepel pesto, peper en zout en iets olijfolie.
  7. Als het brood geroosterd is en iets afgekoeld, insmeren met de roomkaas-zontomaat
  8. Daarop de tomatensalade
  9. Daarop de plakken coppa di parma
  10. Garneren met basilicum
Crostini met roomkaas, tomaatjes en coppa di parma recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas bieslook Lebo
Volle roomkaas bieslook 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, een ideale basis voor vele recepten.

Lees verder
Lebo roomkaas bieslook 500 gram
Volle roomkaas bieslook 500g

Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele hartige recepten.

Lees verder
Lebo roomkaas bieslook spuitzak
Spuitzak roomkaas Bieslook

Spuitbare roomkaas in handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak bieslook. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder
Spuitzak roomkaas bieslook 800 gram
Spuitzak roomkaas bieslook 800g

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak in de smaak bieslook. 

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.