Ingrediënten
- Een achtste punt Turks brood
- 5 plakken coppa di parma
- 40 gram Lebo verse roomkaas bieslook
- 50 gram zontomaatjes
- Peper uit de molen
- 40 gram verse tomatenblokjes
- 5 gram gesnipperde sjalotjes
- Verse basilicum
- Italiaanse kruiden
- Olijfolie
- Peper en zout
- Pesto
Benodigdheden
Bereidingswijze
Grote crostini met roomkaas, tomaatjes en coppa di parma
- Snijd het Turks brood in vieren
- Snijd een vierde punt nog eens doormidden
- Smeer de punt in met olijfolie en bestrooi met italiaanse kruiden
- Rooster het brood in de oven op 180 graden tot deze mooi goudbruin is
- Meng de Lebo verse roomkaas met de zontomaatjes en wat peper uit de molen
- Meng in een andere kom de tomatenblokjes, gesnipperde sjalot, fijngesneden basilicum, theelepel pesto, peper en zout en iets olijfolie.
- Als het brood geroosterd is en iets afgekoeld, insmeren met de roomkaas-zontomaat
- Daarop de tomatensalade
- Daarop de plakken coppa di parma
- Garneren met basilicum
