Ingrediënten

  • Een achtste punt Turks brood
  • 5 plakken coppa di parma
  • 40 gram Lebo verse roomkaas bieslook
  • 50 gram zontomaatjes
  • Peper uit de molen
  • 40 gram verse tomatenblokjes
  • 5 gram gesnipperde sjalotjes
  • Verse basilicum
  • Italiaanse kruiden
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Pesto

Benodigdheden

Bereidingswijze

Grote crostini met roomkaas, tomaatjes en coppa di parma

  1. Snijd het Turks brood in vieren
  2. Snijd een vierde punt nog eens doormidden
  3. Smeer de punt in met olijfolie en bestrooi met italiaanse kruiden
  4. Rooster het brood in de oven op 180 graden tot deze mooi goudbruin is
  5. Meng de Lebo verse roomkaas met de zontomaatjes en wat peper uit de molen
  6. Meng in een andere kom de tomatenblokjes, gesnipperde sjalot, fijngesneden basilicum, theelepel pesto, peper en zout en iets olijfolie.
  7. Als het brood geroosterd is en iets afgekoeld, insmeren met de roomkaas-zontomaat
  8. Daarop de tomatensalade
  9. Daarop de plakken coppa di parma
  10. Garneren met basilicum
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Lichte roomkaas bieslook

Direct smeerbare verse roomkaas in kilobak in de smaak bieslook. Fris, licht en zacht door toevoeging van yoghurt.

Lees verder
Spuitzak roomkaas Bieslook

Spuitbare roomkaas in handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak bieslook. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder
Spuitzak roomkaas bieslook 800g

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak in de smaak bieslook. 

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.