Italiaanse bol roomkaas met hamburger

Ingrediënten

  • 40 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 1 Italiaanse witte bol
  • 1 hamburger
  • 1 tomaat in plakjes
  • 1 augurk
  • plakjes komkommer
  • rode ui ringen
  • 1 trostomaatje

Bereidingswijze

Italiaanse bol met hamburger en naturel roomkaas

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bak de Italiaanse bol gedurende 8 minuten af op 180°C.
  2. Bak de hamburger op hoog vuur in een grillpan, aan beide zijden 3-5 minuten en laat de hamburger daarna even rusten.
  3. Snijd de Italiaanse bol horizontaal doormidden op een snijplank.
  4. Bedek de bodem van het broodje met dunne plakjes tomaat, komkommer, augurk en rode ui ringen.
  5. Spuit de roomkaas in mooie toefjes bovenop de rauwkost.
  6. Leg de hamburger er bovenop en garneer de hamburger met kleine blokjes augurk.
  7. Leg de bovenste helft van het broodje schuin ernaast op een bordje en garneer het geheel af met een trostomaatje.
Italiaanse bol met roomkaas en hamburger
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.