Ingrediënten
- 40 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of bak)
- 1 Italiaanse witte bol
- 1 hamburger
- 1 tomaat in plakjes
- 1 augurk
- plakjes komkommer
- rode ui ringen
- 1 trostomaatje
Bereidingswijze
Italiaanse bol met hamburger en naturel roomkaas
- Verwarm de oven voor op 200°C en bak de Italiaanse bol gedurende 8 minuten af op 180°C.
- Bak de hamburger op hoog vuur in een grillpan, aan beide zijden 3-5 minuten en laat de hamburger daarna even rusten.
- Snijd de Italiaanse bol horizontaal doormidden op een snijplank.
- Bedek de bodem van het broodje met dunne plakjes tomaat, komkommer, augurk en rode ui ringen.
- Spuit de roomkaas in mooie toefjes bovenop de rauwkost.
- Leg de hamburger er bovenop en garneer de hamburger met kleine blokjes augurk.
- Leg de bovenste helft van het broodje schuin ernaast op een bordje en garneer het geheel af met een trostomaatje.
