Ingrediënten

  • 2 rode paprika’s
  • 4 grote rijpe tomaten
  • 1 ui
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 1 pot geroosterde paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • Kipbouillon
  • 5 dl water
  • Cajunpoeder
  • Peper en zout naar smaak
  • 200 gram Lebo Lichte roomkaas naturel
  • Room
  • Kruidenboterpoeder
  • 100 gram chorizo
  • 80 gram pijnboompitten
  • Olijfolie

Benodigdheden

Bereidingswijze

Paprikasoep met blokjes chorizo en kruidenroomkaas

8
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Maak het pannenkoekenbeslag en meng een grote hand gesneden verse spinazie er doorheen
  2. Bak hier een mooie pannenkoek van
  3. Smeer de zalm in met olie en oosterse kruiden en gaar deze op 120 graden in de oven (dit kan al in de MEP en de zalm kan prima een paar dagen in de koeling bewaard worden)
  4. Snijd de paddenstoelen en bak deze in een beetje olie met peper en zout. Laat ze daarna iets afkoelen
  5. Snijd de avocado in parten
  6. Smeer de pannenkoek in met de roomkaas
  7. Leg eerst de rucola op de pannenkoek en verdeel daarover de paddenstoelen, plukzalm en avocado.
  8. Strooi peper en zout eroverheen en eventueel een paar dotjes roomkaas 
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.