Ingrediënten
- 2 rode paprika’s
- 4 grote rijpe tomaten
- 1 ui
- 2 theelepels gerookte paprikapoeder
- 1 pot geroosterde paprika
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels gembersiroop
- Kipbouillon
- 5 dl water
- Cajunpoeder
- Peper en zout naar smaak
- 200 gram Lebo Lichte roomkaas naturel
- Room
- Kruidenboterpoeder
- 100 gram chorizo
- 80 gram pijnboompitten
- Olijfolie
Benodigdheden
Bereidingswijze
Paprikasoep met blokjes chorizo en kruidenroomkaas
- Maak het pannenkoekenbeslag en meng een grote hand gesneden verse spinazie er doorheen
- Bak hier een mooie pannenkoek van
- Smeer de zalm in met olie en oosterse kruiden en gaar deze op 120 graden in de oven (dit kan al in de MEP en de zalm kan prima een paar dagen in de koeling bewaard worden)
- Snijd de paddenstoelen en bak deze in een beetje olie met peper en zout. Laat ze daarna iets afkoelen
- Snijd de avocado in parten
- Smeer de pannenkoek in met de roomkaas
- Leg eerst de rucola op de pannenkoek en verdeel daarover de paddenstoelen, plukzalm en avocado.
- Strooi peper en zout eroverheen en eventueel een paar dotjes roomkaas
