Ingrediënten
- 40 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of worst)
- 1 gepofte aardappel
- 10 gram rucola
- 40 gram bacon
- Tomatensalsa: (2 tomaten, ½ rode ui gesnipperd en 2 stukjes lente ui, sap van 1 limoen, theelepel mosterd en suiker, olijfolie, handje koriander, peper en zout)
Bereidingswijze
Rösti met naturel roomkaas, bacon en tomatensalsa
- Pel de gepofte aardappel en rasp deze grof
- Bak van de rasp een krokante rösti
- Maak de tomatensalsa (dit kan al in de MEP): snijd de tomaat, de lente ui en snipper de rode ui en meng alles met het sap van limoen, mosterd, suiker, olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met peper en zout
- Bak de bacon in een koekenpan
- Leg de rösti op een bord (verwarm eerst nog even indien nodig)
- Leg de rucola hierboven op en daarover de bacon
- Schep een flinke lepel tomatensalsa er bovenop met daartussen 3 lepeltjes roomkaas
