Ingrediënten

  • 40 gram Lebo verse roomkaas naturel (spuitzak of worst)
  • 1 gepofte aardappel
  • 10 gram rucola
  • 40 gram bacon
  • Tomatensalsa: (2 tomaten, ½ rode ui gesnipperd en 2 stukjes lente ui, sap van 1 limoen, theelepel mosterd en suiker, olijfolie, handje koriander, peper en zout)

Benodigdheden

Bereidingswijze

Rösti met naturel roomkaas, bacon en tomatensalsa

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Pel de gepofte aardappel en rasp deze grof
  2. Bak van de rasp een krokante rösti
  3. Maak de tomatensalsa (dit kan al in de MEP): snijd de tomaat, de lente ui en snipper de rode ui en meng alles met het sap van limoen, mosterd, suiker, olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met peper en zout
  4. Bak de bacon in een koekenpan
  5. Leg de rösti op een bord (verwarm eerst nog even indien nodig)
  6. Leg de rucola hierboven op en daarover de bacon
  7. Schep een flinke lepel tomatensalsa er bovenop met daartussen 3 lepeltjes roomkaas
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.