Rosti roomkaas bacon

Ingrediënten

  • 40 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of worst)
  • 1 gepofte aardappel
  • 10 gram rucola
  • 40 gram bacon
  • Tomatensalsa: (2 tomaten, ½ rode ui gesnipperd en 2 stukjes lente ui, sap van 1 limoen, theelepel mosterd en suiker, olijfolie, handje koriander, peper en zout)

Bereidingswijze

Rösti met naturel roomkaas, bacon en tomatensalsa

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Pel de gepofte aardappel en rasp deze grof
  2. Bak van de rasp een krokante rösti
  3. Maak de tomatensalsa (dit kan al in de MEP): snijd de tomaat, de lente ui en snipper de rode ui en meng alles met het sap van limoen, mosterd, suiker, olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met peper en zout
  4. Bak de bacon in een koekenpan
  5. Leg de rösti op een bord (verwarm eerst nog even indien nodig)
  6. Leg de rucola hierboven op en daarover de bacon
  7. Schep een flinke lepel tomatensalsa er bovenop met daartussen 3 lepeltjes roomkaas
Rosti met roomkaas, bacon en tomatensalsa recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo verse roomkaas in worstrol
Worstrol naturel roomkaas

Onze worstrol naturel roomkaas is een ideale basis voor vele recepten. De verse roomkaas is erg geschikt om te mengen/homogeniseren met verse ingrediënten zonder dat er klontjes ontstaan. 

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.