Ingrediënten
- 200 gram Lebo roomkaas pesto al limone (spuitzak)
- 600 gram spaghetti
- 300 gram verse gamba’s
- 80 gram zeekraal
- 200 ml visbouillon
- 1 rode ui
- Cherry tomaatjes
- Scheutje olijfolie
Benodigdheden
Bereidingswijze
Tagliatelle met pesto al limone roomkaas, gamba's en zeekraal
- Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
- Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
- Roer de roomkaas truffel champignon er doorheen en zet op een laag vuur
- Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
- Snijd de champignons en bak totdat ze bruin zijn
- Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
- Snijd de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
- Garneer met gebakken champignons en sukara cress.
Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas
