Ingrediënten

  • 200 gram Lebo roomkaas pesto al limone (spuitzak)
  • 600 gram spaghetti
  • 300 gram verse gamba’s
  • 80 gram zeekraal
  • 200 ml visbouillon
  • 1 rode ui
  • Cherry tomaatjes
  • Scheutje olijfolie

Benodigdheden

Bereidingswijze

Tagliatelle met pesto al limone roomkaas, gamba's en zeekraal

6
Warme gerechten
Pesto al Limone
  1. Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
  2. Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
  3. Roer de roomkaas truffel champignon er doorheen en zet op een laag vuur
  4. Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
  5. Snijd de champignons en bak totdat ze bruin zijn
  6. Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
  7. Snijd de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
  8. Garneer met gebakken champignons en sukara cress.

Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.