Ingrediënten
- 50 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak)
- 1 wrap van 30 cm doorsnede
- 100 gram verse peer
- 20 gram rucola
- 10 gram honing
- 30 gram walnoten
- 1 gram verse tijm
Bereidingswijze
Wrap met bieslook roomkaas en peer
- Snijd de peer in repen en hak de walnoten grof
- Smeer het hele wrapvel in met roomkaas
- Leg in een baan iets onder het midden de rucola over de breedte van het wrapvel
- Verdeel hierover horizontaal de repen verse peer
- Strooi hierover de gehakte walnoten, wat blaadjes tijm en verdeel de honing erover
- Klap de zijflappen van het wrapvel iets naar binnen, zodat je aan de zijkanten de vulling een beetje bedekt
- Rol vanaf de onderzijde de wrap strak op en verpak in plastic folie. De rollen kun je makkelijk een paar uur bewaren in plastic folie om deze later te serveren
- Als je de wrap serveert, snijd hem dan schuin door en presenteer met nog een beetje rucola en bijvoorbeeld een tomaatje. De wrap zou je uiteraard ook in kleine plakken kunnen snijden om als hapje te serveren tijdens een borrel of high tea
