Lekkerkerker Food kaasoplossingen partner

Rosalie Stekelenburg

QA medewerker

Wie ben je en wat doe je in de organisatie?
Ik ben Rosalie Stekelenburg, 24 jaar oud en nu ongeveer 1,5 jaar werkzaam bij Lekkerkerker Food. Het eerste half jaar heb ik een afstudeerstage gedaan voor mijn studie Food Commerce and Technology. Vervolgens ben ik bij Lekkerkerker food doorgestroomd als QA medewerker. Ik ben vooral werkzaam bij Kasi food, hier is ook mijn werkplek. Verder pak ik ook taken voor Lebo Kaas, onze roomkaasproductiefaciliteit, op. 


Wat houdt jouw baan precies in?
Als QA medewerker ben ik verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en aanpassen van interne specificaties. Hierop staat bijvoorbeeld informatie over instellingen van machines en eigenschappen van het product. Verder ben ik vanuit kwaliteit verantwoordelijk een stukje NPD (new product development). Ik controleer bijvoorbeeld of nieuwe producten binnen de HACCP normen vallen en of alle documenten zoals interne specificaties en werkinstructies aanwezig zijn. Ik ben ook onderdeel van verschillende verbeterteams en het projectteam van Santa Maria. Hiervoor moet ik veel in productie zijn om bijvoorbeeld een temperatuurverloop in kaar te brengen, te ondersteunen bij een proefproductie of viscositeits analyse te doen. Ook pas ik documenten uit het BRC handboek aan of stel ik ze op. Ik ben ook interne auditor. 


Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Dat is heel moeilijk om in een paar zinnen uit te leggen. Iedere dag (en week) is anders. De ene dag heb ik veel overleg, de andere dag heb ik een proefproductie en de volgende dag zit ik veel achter mijn computer voor bv het opstellen van werkinstucties/productbladen. Mijn dag heeft ook geen vaste structuur, soms plan ik een dag achter de computer maar loop ik vervolgens in productie omdat er een issue is. 


Waar haal jij het meeste plezier uit in je werk?
Ik vind het super fijn dat mijn baan zo afwisselend is. De ene dag zit ik veel achter de computer, de andere dag ben ik veel in productie aanwezig. Ik moet er niet aan denken 5 dagen in de week achter de computer te zitten. Verder spreek ik veel mensen omdat je met veel collega’s samen werkt, en schakel ik ook met veel verschillende afdelingen. 


Wat is kenmerkend voor de organisatie?
De organisatie is erg dynamisch. Er heerst een open sfeer. Er is bijvoorbeeld niet echt sprake van een duidelijk hiërarchie, ik kan op iedereen af stappen als ik een vraag heb. Ik krijg ook de ruimte om mezelf te ontwikkelen, zo heb ik vorig jaar de studie zuiveltechnologie gevolgd aan de HAS in Den Bosch. En dit jaar de cursus voor interne auditor. 


Wat is het gekste, leukste, meest spraakmakende moment dat je hebt meegemaakt in jouw carrière?
Wat ik altijd heel leuk vind is de keuring van onze no melt kaas. Dit is ongeveer 1x in de week (ik hoop altijd vaker). Hierbij moet de vulling gekeurd worden door er loempia’s van te maken en deze te frituren. Vaak zitten we dan om half 8 al lekker kaas loempia’s te eten. 


Waarom zou iemand jouw collega moeten worden?
Het kwaliteitsteam is sowieso het gezelligste team van Lekkerkerker Food! Dus dat is al een plus. Verder is een dag nooit saai, er gebeurd altijd wel wat en van tevoren weet je nooit hoe je dag eruit komt te zien. Er zijn veel ontwikkelingen gaande, bijvoorbeeld een groot project met een A-merk, wat het super interessant maakt. 

Terug naar overzicht
Rosalie Stekelenburg Lekkerkerker Food Kwaliteitsmedewerker

Contactinformatie

Bent je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.

Ja, ik wil graag solliciteren!

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een email naar de afdeling HR via HRM@lekkerkerker.nl