Lekkerkerker Food kaasoplossingen partner

Onze manier van werken

Topklasse projectmanagement is essentieel voor een succesvolle introductie van uw merk zuivelproduct. Wanneer een klant ons benadert om een specifiek product te produceren, zetten we een multidisciplinair projectteam op. Er wordt een projectplan met een tijdsplanning en doelen opgesteld.

Er moeten besluiten worden genomen over onderwerpen als receptuur, ingrediënten, leveranciers, inhoud, prijszetting, verpakking, artwork, voorraad en de datum van lancering. We monitoren de voortgang op weekbasis en verrichten waar nodig aanpassingen. De klant wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang met betrekking tot de verschillende onderwerpen.

Projecten zijn altijd anders. Soms gaat het om de ontwikkeling van het recept van een merkproduct in een standaard cup, maar we hebben ook succesvolle projecten gehad waarbij tientallen producten geïntroduceerd moesten worden inclusief een nieuw soort verpakking en een investering in productielijnen. Samen kunnen we dat waarmaken!

"De mogelijkheden zijn oneindig. Als we iets voor ons kunnen zien, dan kunnen we het maken. "

Lekkerkerker Food kaasoplossingen producent

Innovatie

Onze productontwikkelaars houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en concepten. Met ons team aan gedreven en ervaren mensen, bieden we de flexibiliteit en slagkracht van een middelgrote onderneming en tegelijkertijd de professionaliteit en kwaliteit die nodig is om grote bedrijven te kunnen bedienen. Onze jarenlange kennis en expertise maken dat we toonaangevend zijn op het gebied van kaasoplossingen en plantaardige alternatieven. Wil je weten wat voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.

 

Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst
sales gesprek kaasoplossingen

Wie wij zijn

Al generaties lang bedenken en produceren we inventieve oplossingen in kaas. Dat doen we voor bedrijven die zoeken naar het juiste ingrediënt voor hun eigen product, voor merken waarvoor we de perfecte smaak maken en voor professionele koks die onze oplossingen gebruiken voor hun recepten.

Lees meer

Laatste nieuws