Lekkerkerker Familiebedrijf

Inventieve kaasmakers

Al generaties lang bedenken en produceren we inventieve oplossingen in kaas. Dat doen we voor bedrijven die zoeken naar het juiste ingrediënt voor hun eigen product, voor merken waarvoor we de perfecte smaak maken en voor professionele koks die onze oplossingen gebruiken voor hun recepten.

Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas, zuivelspread of vegan kaas. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al generaties lang inventieve oplossingen in kaas. 

We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. We pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Of je nou op zoek bent naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing. Wij zijn dé specialist op het gebied van (vegetarische) roomkaas, zuivelspread of vegan alternatieven. 

corporate grasomgeving

Onze Missie

"In de wereld van kaas willen wij verrassen met producten op zuivel- en plantaardige basis met maximale smaak en kwaliteit en minimale impact op onze omgeving."

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.

 

Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst
kaas testen

Kwalitatief

Onze bedrijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en elke dag weer leggen we de lat een trede hoger. Of het nu gaat om de product kwaliteit of onze wijze van werken, we streven een hoog serviceniveau na.

 

Betrouwbaar & flexibel

Met ons team aan gedreven en ervaren mensen bieden we de flexibiliteit en slagkracht van een middelgrote onderneming en tegelijkertijd de professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit die nodig is om grote bedrijven in de food industrie te kunnen bedienen. Bij ons is afspraak afspraak en in de afgelopen jaren hebben we de ervaring opgebouwd om grote multi-disciplinaire projecten, zowel aan de food als aan de equipment kant, tot een succesvol resultaat te brengen. We weten wat we kunnen en maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Onze ervaring leert dat we snel kunnen schakelen, waardoor we wendbaar zijn. We kunnen voor klanten specifiek ontwikkelen en meedenken in verschillende oplossingen.

sales gesprek kaasoplossingen
Lekkerkerker Food kaasoplossingen producent

Innovatief

We pionieren graag samen met klanten en veren op als het uitdagend wordt. Of je nou op zoek bent naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing. Dat kan alleen in een open samenwerking. We delen graag inzichten en ideeën, we inspireren elkaar. Door de combinatie van procestechnologische kennis en productervaring binnen onze groep kunnen we snel nieuwe producten ontwikkelen en produceren.

Duurzaam

Onze voeten staan stevig op de grond en onze blik reikt tot ver over de horizon. Daarom zetten we vol in op duurzame productie en plantaardige alternatieven. Door gebruik te maken van tweedehands zuivelmachines geven we productielijnen een tweede leven en verlengen we de levenscyclus. De ondernemer in ons ziet daarin commerciële kansen, de realist in ons ziet daar een toekomst met behoud van wat ons lief is. Voor ons en de generaties na ons.

Daarnaast stimuleren wij onze omgeving op een positieve manier door sponsoring van sportclubs, evenementen en verenigingen. Hiervoor hebben wij het Goed Hart Keurmerk voor bedrijven ontvangen. Daar zijn we uiteraard trots op!

corporate grasomgeving

Laatste nieuws