Lebo roomkaas brood beleg

Onze oplossingen voor foodservice

Binnen het Foodservice kanaal hebben wij verschillende mogelijkheden te bieden variërend van de introductie van ons eigen sterke merk Lebo tot private label oplossingen.

Lebo is het Foodservice merk van ons familiebedrijf, dat al sinds 1977 kaas-, en zuivelspecialiteiten maakt. Door jarenlange ervaring in zuivel en onze brede technologische kennis weten wij hoe we ons kunnen onderscheiden op kwaliteit en smaak. 

Ook als je een product onder eigen label of huismerk wilt introduceren ben je bij Lekkerkerker Food aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij private label mogelijkheden voor o.a. roomkaas en zuivelspreads aan, inclusief plantaardige/vegan oplossingen. De recepten worden ontwikkeld om aan jouw behoeften te voldoen op het gebied van smaak, textuur, kleur en gewenst prijsniveau. 

Verpakkingen

Zowel vanuit het Lebo merk als private label oplossingen zijn er verschillende verpakkingsvarianten mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn onder andere zakken, emmers, worsten, spuitzakken, machelles, bakken en cupjes. Wij vertellen je daar graag meer over.

lebo-overkoepelend

Meesterschap in zuivel sinds 1977

Maak kennis met Lebo, sinds 1977 de trots van ons familiebedrijf.  Als meesters in kaas- en zuivelspecialiteiten, onderscheiden wij ons door onze superieure kwaliteit en smaak. Ontdek onze productlijnen, inclusief de innovatieve Lebo Plantz®, ons plantaardige alternatief dat net zo verrukkelijk is als traditionele roomkaas. Perfect voor elke professionele keuken, ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in gedachten. Lees meer over onze passie voor zuivelinnovatie op de Lebo website.

Meer over Lebo

co-manufacturing-image

Private label

Zuivelspecialiteiten ontwikkelen onder je eigen merknaam? Dat kan met onze private label oplossingen. Bij het ontwikkelen van private label bieden wij op maat gemaakte recepturen onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar jouw behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Meer over private label

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.


Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst
smeltkaas productieproces

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.