Ons aanbod voor Food Service

Lebo is het foodservice merk van ons familiebedrijf, dat al sinds 1977 kaas-, en zuivelspecialiteiten maakt. Door jarenlange ervaring in zuivel en onze brede technologische kennis weten wij hoe we ons kunnen onderscheiden op kwaliteit en smaak. 

 

Onze Food Service merken

Onder het Lebo merk bieden we 3 verschillende product ranges: Lebo verse roomkaas, Lebo Cheezer® kaassaus en Lebo Plantz®, ons vegan alternatief voor roomkaas. Alle Lebo producten typeren zich door hun gebruiksvriendelijkheid. De toepassing is altijd van constante, hoogwaardige kwaliteit, waarbij we inzetten op eenvoud, snelheid en gebruiksgemak in de professionele keuken. 

Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lebo verse roomkaas

Lebo verse roomkaas is dé smaakmaker in de professionele keuken.
Als enige in Nederland maken we zélf roomkaas vanuit dagverse Hollandse weidemelk. Hierdoor kunnen we kwalitatieve roomkaasproducten creëren met een uniek smaakprofiel en garanderen we maximale versheid.

Lees verder 

Lebo Cheezer®

Lebo Cheezer® is een kant-en-klare saus gemaakt met échte Cheddar kaas en dat proef je! Wij zijn van origine kaasmakers en kennen, proeven, ruiken kaas als geen ander.

De Lebo Cheezer® kaassaus kan breed toegepast worden, als pure saus of smaakvolle topping voor talloze gerechten.

Lees verder

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.

 

Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzaam de toekomst in

Lebo Plantz®

Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie en biedt hét vegan alternatief voor roomkaas. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. 

Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lees meer

Laatste nieuws

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.