Lebo Plantz vegan roomkaas

Lebo Plantz®

Hét vegan alternatief voor roomkaas. Een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring met dezelfde smaak en toepassing!

Als zuivelexpert zijn wij er in geslaagd om plantaardige kaasalternatieven te ontwikkelen, die qua smaak en verwerkbaarheid van hoogstaande kwaliteit zijn. Ons doel is de beste smaak en product eigenschappen, zoals men die van de kaasproducten op zuivelbasis gewend is. 

De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan plantaardige alternatieven voor kaas. Wij zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig/vegan dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden.

Logo Lebo Plantz met tagline

Plantaardig assortiment

Het Lebo Plantz® vegan assortiment is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: Creamy Original en Green Garden.

 

Lees meer

Veganizen is niet moeilijk!

Het veganizen van gerechten hoeft niet moeilijk te zijn! Laat je inspireren door deze toegankelijke recepten met Lebo Plantz®, hét plantaardige alternatief voor roomkaas.

 

Ontvang onze receptinspiratiefolder!

Lebo Plantz vegan cream cheese
Lebo Plantz plant-based cream cheese

FAQ

Heb je een specifieke vraag? We hebben antwoorden op de meest gestelde vragen op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

 

Lees meer

Plantz patroon leafs
Lebo Plantaardig

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.

 

Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzaam de toekomst in

Laatste nieuws

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.