Broodje roomkaas

Ons Lebo merk

Lebo is het foodservice merk van ons familiebedrijf, dat al sinds 1977 kaas-, en zuivelspecialiteiten maakt. Door jarenlange ervaring in zuivel en onze brede technologische kennis weten wij hoe we ons kunnen onderscheiden op kwaliteit en smaak.

 

Onder het Lebo merk bieden we 2 verschillende product ranges: Lebo verse roomkaas en Lebo Plantz®, ons vegan alternatief voor roomkaas.  Alle Lebo producten typeren zich door hun gebruiksvriendelijkheid. Onze producten zijn altijd van constante, hoogwaardige kwaliteit, waarbij we inzetten op eenvoud, snelheid en gebruiksgemak in de professionele keuken. Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lebo verse roomkaas

Lebo verse roomkaas is dé smaakmaker in de professionele keuken.
Als enige in Nederland maken we zélf roomkaas vanuit dagverse Hollandse weidemelk. Hierdoor kunnen we kwalitatieve roomkaasproducten creëren met een uniek smaakprofiel en garanderen we maximale versheid.

Lees verder 

Lebo Plantz®

Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie en biedt hét vegan alternatief voor roomkaas. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. 

Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lees meer

vegan-image-assortiment

 

 

Laatste nieuws

Contactinformatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.