Kaasoplossingen voor retail

Onze oplossingen voor retail

Creëer jouw perfecte roomkaasproduct

Als je een product onder eigen label of huismerk op de markt wilt brengen ben je bij Lekkerkerker Food aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij private label mogelijkheden voor o.a.  roomkaas en zuivelspreads aan, inclusief plantaardige/vegan oplossingen. De recepten worden ontwikkeld om aan jouw behoeften te voldoen op het gebied van smaak, textuur, kleur en gewenst prijsniveau. 

Met behulp van een verscheidenheid aan productielijnen en machines kunnen we een grote variëteit aan verpakkingen produceren; we kijken er dan ook naar uit om de mogelijkheden van verpakking en product met je te bespreken

Verpakkingen

Samen met onze klanten zoeken we graag naar de meest geschikte verpakkingen. Er zijn verschillende verpakkingsvarianten mogelijk zoals spuitzakken, machelles, bakken en cupjes. Ook kunnen we kijken naar klant specifieke oplossingen. Wij vertellen je daar graag meer over.

kwaliteitscheck kaasproductie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners in de industrie hoogwaardige en duurzame vegan- en kaasproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Private label

Bij het ontwikkelen van private label bieden wij op maat gemaakte recepturen onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar jouw behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Meer over private label

co-manufacturing-image

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.

 

Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst
smeltkaas productieproces

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.