Lebo verse roomkaasproducten

Lebo biedt een brede range verse (room)kaasproducten. Speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken. Met unieke eigenschappen afgestemd op de specifieke toepassing. Onze roomkaasproducten zijn breed toepasbaar, maar doordat we inmiddels een breder assortiment bieden dan roomkaas, geven we graag advies over welk product in welke toepassing het beste resultaat geeft. Uiteraard kan roomkaas voor alle toepassingen gebruikt worden.

Hollandse Weidemelk

We kiezen bewust voor Hollandse weidemelk om onze verse roomkaasproducten en zuivelspreads te maken, omdat we het dierenwelzijn belangrijk vinden. Zo zijn de koeien minimaal 120 dagen per jaar 6 uur per dag in de wei, volgens de richtlijnen van Stichting Weidegang.

Lees verder

Plantaardig alternatief

Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie en biedt hét vegan alternatief voor roomkaas. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lees meer

Receptinspiratie

Al onze Lebo roomkaasproducten zijn breed toepasbaar, van ontbijt, tot lunch, tot borrel en diner. Bekijk onze recepten en laat je inspireren!

 

Bekijk onze recepten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.