Roomkaas bagel Lebo

Veelzijdige kaasproducten

We innoveren voortdurend met de professionele keuken als uitgangspunt. Daarom zijn al onze verse kaasproducten breed toe te passen in verschillende gerechten, slim verpakt, goed houdbaar en eenvoudig in gebruik. Onze kwalitatieve producten blijven lang lekker en zijn ook zeer geschikt als de keuken bepaalde gerechten al ruim van tevoren bereidt. Als chef kun je je eigen smaak creëren door verse ingrediënten toe te voegen. Kies je voor gemak dan kun je kiezen voor een kant-en-klare oplossing. Laat je inspireren door de recepten op onze Lebo website en ontdek de veelzijdigheid van onze producten!

Roomkaas toepassingen

Lebo Assortiment

Lebo biedt een brede range verse (room)kaasproducten. Speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken. Met unieke eigenschappen afgestemd op de specifieke toepassing. Onze roomkaasproducten zijn breed toepasbaar.

Lees meer

Receptinspiratie

Al onze Lebo roomkaasproducten zijn breed toepasbaar, van ontbijt, tot lunch, tot borrel en diner. Bekijk onze recepten en laat je inspireren!

 

Bekijk onze recepten

Lebo Plantz vegan cream cheese

Waarom Lebo?

Al sinds 1991 maken wij van verse Hollandse weidemelk duurzame, flexibele en smaakvolle roomkazen in verschillende varianten. Van basis tot bijzonder hebben wij een assortiment dat professionele keukens op ieder niveau helpt zich te onderscheiden met smeuïge smaken en topverse kaas.

Lees verder

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan vooral contact op door middel van het contactformulier hieronder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.