co-manufacturing-image-productie

Onze roomkaasoplossingen voor de industrie

Samen de perfecte roomkaas creëren

Bij Lekkerkerker Food experimenteren we continu met smaken, structuren en processen. Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas, zuivelspread of plantaardig alternatief.  Alles moet kloppen. 

Ben je op zoek naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing. Dat kan alleen in een open samenwerking. We delen graag inzichten en ideeën, zo inspireren we elkaar, en worden we samen sneller, sterker en slimmer. 

We bieden een brede range aan halffabricaten zoals bakstabiele roomkaas en vegetarische- en vegan- roomkaasalternatieven voor onder andere bakkerijen, snackfabrikanten en tapasproducenten.

Verpakkingen

Samen met onze klanten zoeken we graag naar de meest geschikte verpakkingen. Er zijn verschillende verpakkingsvarianten mogelijk zoals zakken, emmers, worsten, spuitzakken, machelles, bakken en cupjes. Wij vertellen je daar graag meer over.

kwaliteitscheck kaasproductie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners in de industrie hoogwaardige en duurzame vegan- en kaasproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Private label

Bij het ontwikkelen van private label bieden wij op maat gemaakte recepturen onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar jouw behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Meer over private label

co-manufacturing-image

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.


Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst
smeltkaas productieproces

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.