roomkaas productie lebo

Onze oplossingen voor de Industrie

Bij Lekkerkerker Food experimenteren we continu met smaken, structuren en processen. Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas, zuivelspread of plantaardig alternatief. Alles moet kloppen. 

Ben je op zoek naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing. Dat kan alleen in een open samenwerking. We delen graag inzichten en ideeën, zo inspireren we elkaar, en worden we samen sneller, sterker en slimmer. 

We bieden een brede range aan halffabricaten zoals bakstabiele roomkaas en vegetarische en vegan roomkaasalternatieven voor o.a. bakkerijen, snack- en tapas producenten.

co-manufacturing-image-productie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees verder

smeltkaas productieproces
co-manufacturing-image

Private label

Bij het ontwikkelen van Private Label bieden wij op maat gemaakte recepten onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar jouw behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Lees meer

Ons recept?

Onze passie voor food is wat ons drijft. Iedere dag weer geven wij het uiterste voor de productie van de meest kwalitatieve roomkaas- en kaasproducten op zuivel- en plantaardige basis.


Altijd een oplossing
De kracht van samen innoveren
Expertise van productietechnologie
Duurzame toekomst

Verpakkingen

We zoeken samen met onze klanten naar de meest geschikte verpakkingen voor productgroepen zoals smeltkaas, kaasdips, kaassaus en roomkaas. Er zijn verschillende verpakkingsvarianten mogelijk zoals zakken, emmers, worsten, blokken, bakken en cupjes. Wij vertellen je daar graag meer over.

Laatste nieuws

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.