Lebo introduceert vegan roomkaasalternatief tijdens Horecava 2023

Lebo Plantz®, hét plantaardige alternatief voor roomkaas

Lebo goes vegan!
Tijdens de Horecava 9-12 januari 2023 introduceert Lebo hét vegan alternatief voor roomkaas, Lebo Plantz®. Het doel was om een volwaardig alternatief te ontwikkelen met de beste smaak en producteigenschappen, zoals men die van de roomkaasproducten op zuivelbasis gewend is. En met succes. Als zuivelexpert biedt Lebo nu ook plantaardige kaasalternatieven, met dezelfde smaak én toepassing!

Het Lebo assortiment wordt uitgebreid met 2 smakelijke plantaardige varianten, Lebo Plantz® Creamy Original & Lebo Plantz®Green Garden. Twee mooie recepturen voor in de professionele keuken, die qua smaak en verwerkbaarheid van hoogstaande kwaliteit zijn:

Lebo Plantz® Creamy Original is de naturel variant die te gebruiken is als kant-en-klare spread, dip én als romige basis voor koude en warme creaties.
Lebo Plantz® Green Garden heeft de smaak van roomkaas met peterselie, bieslook, lente-ui en knoflook.

Beide varianten zijn rijk van smaak, breed toepasbaar en combineren perfect met vegan ingrediënten. Lebo gelooft in een wereld waarin zuivel en plantaardig naast elkaar kan bestaan en is ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig/vegan dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden.

Voor meer informatie en inspiratie: www.leboplantz.nl

Het Lebo merk is binnen de foodservice markt een bekend merk voor kaasoplossingen. Lekkerkerker Food biedt een breed assortiment aan kaasoplossingen voor zowel de food service als industrie en retail markt.

Lekkerkerker Food maakt onderdeel uit van de Lekkerkerker Group, een echt familiebedrijf in het Groene Hart met een passie voor zuivel, zowel op het gebied van productie als techniek. Lekkerkerker Food is dé specialist op het gebied van kaasvullingen, bereidingen met kaas zoals kaassaus, zuivelaroma’s, (vegetarische) roomkaas of vegan alternatieven. We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. We pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al meerdere generaties inventieve oplossingen in kaas. Voor meer informatie: www.lekkerkerkerfood.nl

Terug naar overzicht
Family packshot Plantz
8
jan.
23
Logo Lebo Plantz met tagline

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.