Lebo Kaas en Kasi Food nu Lekkerkerker Food!

Lebo Kaas en Kasi Food bundelen krachten met Lekkerkerker Food

Per 1 juni 2021 hebben de productiebedrijven Lebo Kaas B.V. en Kasi Food B.V. de krachten gebundeld en wordt er gecommuniceerd onder een nieuwe naam: Lekkerkerker Food. De beide bedrijven zijn al jaren actief in de productie van roomkaas en smeltkaasproducten. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. “Lekkerkerker Food maakt duidelijk dat we een familiebedrijf zijn binnen de ‘food’. Op deze manier kunnen we beter communiceren wat ons dagelijks drijft; mooie, lekkere producten maken en samen met onze klant innoveren”, aldus CEO/eigenaar Mariska Lekkerkerker.

Door deze wijziging worden relaties effectiever geholpen; ze krijgen met nog maar 1 loket te maken. De losse productiebedrijven blijven bestaan, maar het contact met de klant vindt plaats vanuit Lekkerkerker Food. “We kunnen hierdoor onze service verhogen en onze werkwijze richting onze afnemers effectief en eenduidig inrichten.”

Daarnaast sluit de nieuwe naam beter aan bij de bedrijfsvisie. De afgelopen jaren is er stevig ingezet op de ontwikkeling van vegan/plantaardige kaasoplossingen. “Wij zijn ervan overtuigd, dat er een transitie naar een meer plantaardig dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden. Ons doel is om plantaardige producten te maken die niet van de zuivelvariant te onderscheiden zijn! Binnen Lekkerkerker Food krijgt naast zuivel ook plantaardig een volwaardige plek”, geeft Mariska Lekkerkerker aan.

Het Lebo merk dat binnen de food service markt een bekend merk is, blijft bestaan als merknaam voor de kaasoplossingen binnen het food service segment. Lekkerkerker Food biedt een breed assortiment aan kaasoplossingen voor zowel de food service als industrie en retail markt.

Lekkerkerker Food, jouw partner voor inventieve kaasoplossingen.  

Lekkerkerker Food maakt onderdeel uit van de Lekkerkerker Groep, een echt familiebedrijf in het Groene Hart met een passie voor zuivel, zowel op het gebied van productie als techniek. Lekkerkerker Food is dé specialist op het gebied van kaasvullingen, bereidingen met kaas zoals kaassaus, smeerkaas, zuivelaroma’s, (vegetarische) roomkaas of vegan alternatieven. We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. We pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al meerdere generaties inventieve oplossingen in kaas. Voor meer informatie: www.lekkerkerkerfood.nl

Terug naar overzicht
1
jun.
21

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.