Your partner for inventive cheese solutions 

Inventieve kaasmakers

Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas, smeltkaas of vegan kaas. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al generaties lang inventieve oplossingen in kaas. 

We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. En pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Of je nou op zoek bent naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing.

Wij zijn dé specialist op het gebied van kaasvullingen, bereidingen met kaas zoals kaassaus, smeerkaas, zuivelaroma’s, (vegetarische) roomkaas of vegan alternatieven. 

Waarom Lekkerkerker Food?

Bekijk onze video!

Onze markten

Onze expertise ligt in het produceren van een breed scala aan kaas- en zuivelproducten, inclusief plantaardige alternatieven, voor de industriële-, food service en de retail markt. 

 

Bekijk het assortiment

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Over ons

Lekkerkerker Food is een echt familiebedrijf in het Groene Hart met een passie voor zuivel. Wij hechten veel waarde aan ambacht, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid en combineren dit met innovatie en flexibiliteit.

Meer informatie

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees meer

Heb je een vraag? We komen graag in contact.