Lekkerkerker Food kaasoplossingen partner

Your partner for inventive cream cheese solutions 

Inventieve kaasmakers

Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas of vegan roomkaas. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al generaties lang inventieve oplossingen in kaas. 

We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. En pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Of je nou op zoek bent naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing.

Wij zijn dé specialist op het gebied van (vegetarische) roomkaas of vegan alternatieven. 

St. Paul en Koninklijke ERU kondigen strategische samenwerking aan met voornemen tot integratie van Kasi Food

St. Paul en Koninklijke ERU, twee toonaangevende Nederlands-Belgische smeltkaas-bedrijven, maken vandaag bekend dat ze een strategische samenwerking aangaan waarbij zij het voornemen hebben om Kasi Food, het smeltkaasbedrijf van de Lekkerkerker Food, te kopen en in beide bedrijven te integreren.

Lees verder

Onze markten

Onze expertise ligt in het produceren van een breed scala aan kaas- en zuivelproducten, inclusief plantaardige alternatieven, voor de industriële-, food service en de retail markt. 

 

Bekijk het assortiment

co-manufacturing-image-productie

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

Over ons

Lekkerkerker Food is een echt familiebedrijf in het Groene Hart met een passie voor zuivel. Wij hechten veel waarde aan ambacht, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid en combineren dit met innovatie en flexibiliteit.

Meer informatie

Familiefoto Lekkerkerker
smeltkaas productieproces

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend innoveren en investeren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees meer

Productietechnologie

Ons zusterbedrijf Lekkerkerker Dairy & Food Equipment is gespecialiseerd in processing en verpakkingslijnen binnen de zuivel- en foodindustrie. Wereldwijd. Naast het produceren van uw producten, kunnen we technische en technologische ondersteuning bieden bij jouw vraagstukken.

Lees verder

productie technologie

Heb je een vraag? We komen graag in contact.