Lebo roomkaas brood beleg
zuivelproductie

Jouw partner voor inventieve roomkaasoplossingen

Wie zijn wij?

Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas of vegan roomkaas. Als familiebedrijf bedenken en produceren we al generaties lang inventieve oplossingen in kaas. 

We bouwen voort op onze jarenlange expertise in zuivelproductie, maar misschien nog wel meer op onze ‘can do’-mentaliteit. En pionieren graag samen met onze klanten en veren op als het uitdagend wordt. Of je nou op zoek bent naar snelle productie of een nieuwe revolutie binnen je markt, wij vinden altijd een weg naar een slimme oplossing.

Wij zijn dé specialist op het gebied van (vegetarische) roomkaas of vegan alternatieven. 

Onze missie

In de wereld van kaas willen wij verrassen met producten op zuivel- en plantaardige basis met maximale smaak en kwaliteit en minimale impact op onze omgeving

Onze visie

Lekkerkerker Food is dé expertleverancier van kaas specialiteiten op plantaardige en zuivel-basis van onderscheidende Nederlandse kwaliteit. Ons doel is om voor 2030 ons assortiment voor 50% uit plantaardige producten te laten bestaan.

co-manufacturing-image-productie

Onze roomkaasoplossingen voor de industrie

Bij Lekkerkerker Food experimenteren we continu met smaken, structuren en processen. Wij kennen als geen ander de uitdagingen bij het maken van de perfecte roomkaas, zuivelspread of plantaardig alternatief.  Alles moet kloppen. 

Lees meer

Onze oplossingen voor foodservice

Binnen het Foodservice kanaal hebben wij verschillende mogelijkheden te bieden variërend van de introductie van ons eigen sterke merk Lebo tot private label oplossingen.

Lees meer

foodservice-markt-image
kaasoplossingen voor retail

Onze oplossingen voor retail

Als je een product onder eigen label of huismerk op de markt wilt brengen ben je bij Lekkerkerker Food aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij private label mogelijkheden voor o.a.  roomkaas en zuivelspreads aan, inclusief plantaardige/vegan oplossingen. De recepten worden ontwikkeld om aan jouw behoeften te voldoen op het gebied van smaak, textuur, kleur en gewenst prijsniveau. 

Lees verder

Laatste nieuws

kees_rosman-nieuwsartikel

Verschil zuivelspread versus roomkaas?

Kees Rosman, onze productontwikkelaar, heeft aan de wieg gestaan van Lebo Frisse Zuivelspread. Hij is bij het gehele ontwikkelproces betrokken geweest; dé juiste persoon dus om deze vragen aan te stellen! Hij geeft ons vanuit zijn expertise de antwoorden.

Lees verder

Heb je een vraag? We komen graag in contact.