United in Food Solutions

Welkom in onze wereld van zuivel

Ons familiebedrijf is opgericht door Kees Lekkerkerker en bevindt zich in Lopik, in het Groene Hart. Vanuit zijn passie voor zuivel zijn onze bedrijven ontstaan. Inmiddels worden de bedrijven aangestuurd door Mariska en Niels Lekkerkerker, de tweede generatie (dochter en zoon van Kees en zijn vrouw Janny).

Onze passie voor zuivel is wat ons verbindt. Enerzijds door de productie van roomkaas, kaasproducten, kruidenboter, plantaardige kaas alternatieven en vele andere (h)eerlijke zuivelproducten. Anderzijds door het reviseren, verhandelen en installeren van gebruikte zuivelmachines.

Zo zijn we samen sterk in zuivel!

 

Meer informatie

Op zoek naar een baan?


Ben je geïnteresseerd in een baan bij één van onze bedrijven?
Check dan de vacaturepagina's hiernaast en neem contact met ons op.
Wij maken graag kennis met je!

 


Tel: +31 (0)348 55 80 80
E-mail: vacature@lekkerkerker.nl

Logo Lekkerkerker FoodMakers van verse kaas

Op onze Lebo productielocatie wordt vanuit verse melk zelf roomkaas gemaakt. Bij de productie gebruiken wij Hollandse weidemelk. We verwerken de verse melk direct tot roomkaas in diverse smaken en verpakkingen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en maximale versheid.
Lekkerkerker Food levert roomkaas aan de consumenten-, foodservice- en industriële markten.

Lees meer

Lebo roomkaas brood beleg
smeltkaas productieproces

Logo Lekkerkerker FoodKaas- en zuiveloplossingen

Lekkerkerker Food is een brede aanbieder van diverse kaas- en zuiveloplossingen. Vanuit kaas worden er (smelt)kaasproducten met uiteenlopende eigenschappen en verpakkingen geproduceerd. Tevens is Lekkerkerker Food ook producent van EMC en diverse kaasspecialiteiten. Daarnaast zetten we stevig in op de ontwikkeling van plantaardige/vegan alternatieven voor kaas. 

Meer informatie

Dairy & Food Equipment

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment is gespecialiseerd in custom-made projecten voor de zuivelverwerkings- en verpakkingsindustrie. Het bedrijf reviseert, verhandelt en installeert machines. Met alle expertise en middelen in eigen huis worden machines van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen en met korte levertijden verkocht.

Lees meer

Dairy and food machines
tweedehands zuivelmachines

Worldwide trading

UsedDairyEquipment.com is gespecialiseerd in de online verkoop van machines en apparatuur voor de zuivelindustrie. De machines kunnen zonder revisie weer in productie genomen worden. Met de juiste knowhow, service en netwerk kan UsedDairyEquipment.com klanten wereldwijd voorzien in hun behoefte.

Lees verder

Dairy & Food Machinery auctions

Dairy & Food Machinery Auctions (DFM Auctions) is sinds 2018 actief en gespecialiseerd in het veilen van zuivel- en voedingsmiddelenmachines voor de zakelijke markt. Dankzij specialistische kennis over de machines en een wereldwijd netwerk brengt DFM Auctions vraag en aanbod bij elkaar.

Lees verder

auction machines worldwide
corporate grasomgeving

Onze missie & visie

Wij streven er dagelijks naar om innovatief, betrouwbaar en flexibel te zijn. We bieden onze klanten hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs- kwaliteitverhouding en tegelijkertijd gaan we een duurzame relatie met onze omgeving aan. De passie voor zuivel is wat ons drijft!

Continuïteit is onze belangrijkste drijfveer. Door de synergie van de bedrijven onderling te benutten, kunnen we op een innovatieve wijze de markt bedienen. Enerzijds met bijzondere en kwalitatieve zuivelproducten en anderzijds met hoogwaardige machines en technologische kennis.

MVO

Verantwoord ondernemen is een belangrijk thema binnen onze bedrijven. Dit begint al bij de bron. Wij werken namelijk met Hollandse weidemelk. Alles wat we doen moet efficiënt gebeuren en bijdragen aan een duurzamere wereld. De aarde is ons lief. Onze producten worden daarom met veel zorg voor dier, mens en milieu gemaakt.