Kaasoplossingen industrie

Vegan

De afgelopen jaren hebben we volop gewerkt aan plantaardige alternatieven voor kaas. Wij zijn ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig/vegan dieet moet en zal plaatsvinden om de wereld te voeden.

Als zuivelexpert zijn wij er in geslaagd om plantaardige kaasalternatieven te ontwikkelen, die qua smaak en verwerkbaarheid van hoogstaande kwaliteit zijn. Ons doel is de beste smaak en product eigenschappen, zoals men die van de kaasproducten op zuivelbasis gewend is. We bieden vegan alternatieven voor onder andere roomkaas en bespreken graag gezamenlijk de mogelijkheden voor jouw behoeften.

Ons doel is om in 2030 de helft van onze producten plant-based te verkopen. Dat is best ambitieus, maar past in de huidige tijdgeest, waarin we als mensen genoodzaakt zijn om te verschuiven naar een meer plantaardig dieet.

vegan-image-assortiment
vegan-image-assortiment

Lebo Plantz®

Lebo Plantz® is onze meest recente innovatie en biedt hét vegan alternatief voor roomkaas. Wij geloven in een wereld waarin dierlijk en plantaardig naast elkaar kan bestaan. 

Lebo Plantz® is een andere benadering van ingrediënten, maar dankzij onze jarenlange ervaring, met dezelfde smaak en toepassing als roomkaas!

Lees meer

Co-manufacturing

Gedreven door onze passie voor zuivel maken wij voor onze partners hoogwaardige en duurzame kaas- en zuivelproducten, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie onze kernwaarden zijn.  Wij ontwikkelen producten op maat, die aansluiten op jouw specifieke klantbehoefte en zo nodig passend bij jouw productieproces.

Lees meer

co-manufacturing-image-productie
co-manufacturing-image

Private label

Bij het ontwikkelen van Private Label bieden wij op maat gemaakte recepten onder je eigen merk, die ontwikkeld worden naar behoeften op het gebied van smaak, textuur, kleur en het gewenste prijsniveau.

Lees verder

Productie en kwaliteit

We blijven voortdurend investeren en innoveren in onze productiefaciliteiten om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Lees meer

smeltkaas productieproces

Contactinformatie

Bent je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hiernaast of onderstaande gegevens.