United in Food Solutions

Lekkerkerker Group

Onze passie voor zuivel is wat ons verbindt. Enerzijds door de productie van roomkaas, kaasproducten, kruidenboter, plantaardige kaas alternatieven en vele andere (h)eerlijke zuivelproducten. Anderzijds door het reviseren, verhandelen en installeren van gebruikte zuivelmachines.

 

 

Op zoek naar een baan?


Ben je geïnteresseerd in een baan bij één van onze bedrijven?
Check dan de vacaturepagina's hiernaast en neem contact met ons op.
Wij maken graag kennis met je!

 


Tel: +31 (0)348 55 80 80
E-mail: vacature@lekkerkerker.nl

 

Over ons

De oprichter van de bedrijven in de Lekkerkerker Group is Kees Lekkerkerker. Hij werkte als kleine jongen bij zijn ouders op de boerderij en hielp zijn moeder regelmatig met kaas maken. Kees bleef geïnteresseerd in kaasmaken. Zo begon hij in 1976 met het maken van kaas dat hij verkocht in zijn eigen kaaswinkel.

Lees meer

Familiefoto Lekkerkerker
Dairy and food machines

Dairy & Food Equipment

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment is gespecialiseerd in custom-made projecten voor de zuivelverwerkings- en verpakkingsindustrie. Het bedrijf reviseert, verhandelt en installeert machines. Met alle expertise en middelen in eigen huis worden machines van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen en met korte levertijden verkocht.

Lees meer

Worldwide trading

UsedDairyEquipment.com is gespecialiseerd in de online verkoop van machines en apparatuur voor de zuivelindustrie. De machines kunnen zonder revisie weer in productie genomen worden. Met de juiste knowhow, service en netwerk kan UsedDairyEquipment.com klanten wereldwijd voorzien in hun behoefte.

Lees meer

tweedehands zuivelmachines
auction machines worldwide

Dairy & Food Machinery auctions

Dairy & Food Machinery Auctions (DFM Auctions) is sinds 2018 actief en gespecialiseerd in het veilen van zuivel- en voedingsmiddelen-machines voor de zakelijke markt. Dankzij specialistische kennis over de machines en een wereldwijd netwerk brengt DFM Auctions vraag en aanbod bij elkaar.

Lees meer

Logo Lekkerkerker FoodMakers van verse kaas

Op onze Lebo productielocatie wordt vanuit verse melk zelf roomkaas gemaakt. Bij de productie gebruiken wij Hollandse weidemelk. We verwerken de verse melk direct tot roomkaas in diverse smaken en verpakkingen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en maximale versheid.
Lekkerkerker Food levert roomkaas aan de consumenten-, foodservice- en industriële markten.

Lees meer

Lebo roomkaas brood beleg
smeltkaas productieproces

Logo Lekkerkerker FoodKaas- en zuiveloplossingen

Lekkerkerker Food is een brede aanbieder van diverse kaas- en zuiveloplossingen. Vanuit kaas worden er (smelt)kaasproducten met uiteenlopende eigenschappen en verpakkingen geproduceerd. Tevens is Lekkerkerker Food ook producent van EMC en diverse kaasspecialiteiten. Daarnaast zetten we stevig in op de ontwikkeling van plantaardige/vegan alternatieven voor kaas. 

Lees meer

MVO

Verantwoord ondernemen is een belangrijk thema binnen onze bedrijven. Dit begint al bij de bron. Wij werken namelijk met Hollandse weidemelk. Alles wat we doen moet efficiënt gebeuren en bijdragen aan een duurzamere wereld. De aarde is ons lief. Onze producten worden daarom met veel zorg voor dier, mens en milieu gemaakt.