Roomkaas bagel Lebo

Ingrediënten

  • 40 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 1 meergranen bagel
  • 40 gram plakjes gerookte zalm
  • 1 augurk in stukjes
  • Dille

Bereidingswijze

Bagel met zalm en naturel roomkaas

1
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de meergranen bagel enkele minuten af in de oven
  2. Snijd de bagel horizontaal doormidden op een snijplank
  3. Beleg de onderste helft van de bagel met plakjes gerookte zalm
  4. Spuit de roomkaas bovenop de zalm in mooie toefjes. Vanwege de zichtbaarheid spuit je dit wat meer aan de buitenkant van de bagel bodem. Het is ook mogelijk om de naturel roomkaas uit de bak te scheppen
  5. Garneer de roomkaas met wat stukjes augurk en leg de bovenste helft van de bagel er bovenop
  6. Garneer het broodje af met een takje dille
Bagel met roomkaas en zalm
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.