Ingrediënten

  • 120 gram Lebo volle roomkaas naturel 
  • 6 brioche broodjes (of ander hard of zacht broodje)
  • 240 gram kipfilet
  • Olijfolie, rode ui, knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout
  • 2 gegrilde gele paprika’s
  • 2 theelepels truffeltapenade
  • Enkele blaadjes sla (frissee, mesclun)
  • Sukara cress

Bereidingswijze

Broodje kip met roomkaas truffel

6
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Bak de broodjes af in 4 minuten in een oven van 200°C graden

  2. Snijd de broodjes doormidden

  3. Meng de roomkaas met 2 theelepels truffeltapenade en smeer de roomkaas van 10 gram op beide helften

  4. Marineer de kipfilet in een marinade van olijfolie, gesnipperde rode ui , knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout

  5. Bak de kipfilet in zijn geheel aan in een grillpan en laat hem afgaren in de oven op 200 graden

  6. Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in plakken

  7. Snijd de paprika’s in 4 stukken en haal de kern eruit

  8. Besprenkel de paprika met olijfolie en zet ze 10 minuten in een oven van 230°C graden.

  9. Laat het afkoelen (indien gewenst trek het vel er af)

  10. Beleg het onderste bolletje met wat sla naar keuze, gegrilde paprika’s en de gegaarde kip en dek het dan af met het bovenste bolletje.

  11. Garneer met sukara cress.

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.