Ingrediënten

  • 50 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 100 gram rib-eye
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 15 gram rucola
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 25 gram uiencompote

Benodigdheden

Bereidingswijze

Boerenbrood met naturel roomkaas en gerookte rib-eye

1
Ontbijt & Lunch
Bieslook
  1. Snijd de rib-eye met de snijmachine in plakken
  2. Leg de twee sneetjes boerenbrood voor je neer
  3. Besmeer beide boterhammen met roomkaas
  4. Leg hierop eerst de rucola en dan de plakken rib-eye
  5. Verdeel daarover de uiencompote
  6. Strooi hier de Parmezaanse kaas over
  7. Leg schuin op elkaar en serveer
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.