Boerenbrood met roomkaas en rib-eye

Ingrediënten

  • 50 gram Lebo volle roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 100 gram rib-eye
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 15 gram rucola
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 25 gram uiencompote

Bereidingswijze

Boerenbrood met naturel roomkaas en gerookte rib-eye

1
Ontbijt & Lunch
Bieslook
  1. Snijd de rib-eye met de snijmachine in plakken
  2. Leg de twee sneetjes boerenbrood voor je neer
  3. Besmeer beide boterhammen met roomkaas
  4. Leg hierop eerst de rucola en dan de plakken rib-eye
  5. Verdeel daarover de uiencompote
  6. Strooi hier de Parmezaanse kaas over
  7. Leg schuin op elkaar en serveer
Boerenbrood met roomkaas en rib-eye
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.