Broodpastei met roomkaas

Ingrediënten

  • 8x Broodpasteitjes
  • 400 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • 200 gram rivierkreeftjes
  • 200 gram verse zalm
  • 80 gram zeekraal
  • Slagroom
  • 3 à 4 eetlepels groene pesto
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 rode ui

Bereidingswijze

Broodpastei met pesto roomkaas

8 hapjes
Hapjes & garnering
Naturel
  1. Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
  2. Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
  3. Roer de roomkaas truffel champignon er doorheen en zet op een laag vuur
  4. Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
  5. Snijd de champignons en bak totdat ze bruin zijn
  6. Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
  7. Snijd de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
  8. Garneer met gebakken champignons en sukara cress.

Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas

Broodpastei met pesto roomkaas recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.