Ciabatta roomkaas truffel champignon en coppa

Ingrediënten

  • 40 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • 2 mini ciabatta’s
  • 40 gram coppa
  • 1 theelepel truffeltapenade
  • Shiso purple

Benodigdheden

Prikkers 

Bereidingswijze

Mini ciabatta's met roomkaas truffel

2
Ontbijt & Lunch
Naturel
  1. Bak de broodjes af en laat iets afkoelen

  2. Meng de roomkaas met de truffeltapenade
  3. Snijd de ciabatta’s open en besmeer de onderste helft met de roomkaas met truffel

  4. Verdeel hierover de coppa

  5. Leg de bovenste helft van de ciabatta er dakpans gewijs op

  6. Garneer met shiso purple en serveer

Ciabatta met roomkaas truffel
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.