Ingrediënten

  • 70 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst)
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 10 gram spinazie
  • 10 gram preiringetjes
  • 50 gram tomatenchutney

Benodigdheden

Bereidingswijze

Croque met verse geitenkaas en spinazie

1
Ontbijt & Lunch
Geitenkaas
  1. Leg 2 sneetjes brood voor je op de snijplank
  2. Besmeer beide boterhammen met verse geitenkaas
  3. Leg op een kant de spinazie
  4. Verdeel hierover de tomatenchutney en daarop de preiringen
  5. Leg de andere boterham er op, met de geitenkaas naar binnen
  6. Grill of rooster de croque en serveer
  7. Als extra kun je nog 30 gram geraspte kaas op de croque doen en dan in de oven roosteren
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.