Konijnfilets met roomkaas truffel champignon

Ingrediënten

  • 300 gram Lebo volle roomkaas 
  • 400 gram pastinaak
  • 300 gram gekookte aardappelen
  • 900 gram konijnfilets
  • 3 eetlepels truffeltapenade
  • Roomboter
  • Bakje champignons
  • Sukara cress

Bereidingswijze

Konijnfilets met truffel roomkaas en champignons

8
Warme gerechten
Naturel
  1. Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
  2. Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
  3. Roer de roomkaas en truffeltapenade er doorheen en zet op een laag vuur
  4. Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
  5. Snijd de champignons en bak totdat ze bruin zijn
  6. Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
  7. Snijd de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
  8. Garneer met gebakken champignons en sukara cress.

Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas

Konijnfilets met roomkaas truffel en champignon recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.