Ingrediënten

  • 300 gram Lebo roomkaas truffel champignon (spuitzak)
  • 400 gram pastinaak
  • 300 gram gekookte aardappelen
  • 900 gram konijnfilets
  • Roomboter
  • Bakje champignons
  • Sukara cress

Benodigdheden

Bereidingswijze

Konijn filets met truffel champignon roomkaas

8
Warme gerechten
Truffel champignon
  1. Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
  2. Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
  3. Roer de roomkaas truffel champignon er doorheen en zet op een laag vuur
  4. Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
  5. Snijd de champignons en bak totdat ze bruin zijn
  6. Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
  7. Snijd de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
  8. Garneer met gebakken champignons en sukara cress.

Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.