Qnip roomkaas champignon truffel

Ingrediënten

  • 500 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • Per 50 gram 1 theelepel truffel tapenade
  • Pain Qnip Meerkoren

Bereidingswijze

Pain-Qnip Meerkoren met truffel champignon roomkaas

6
Hapjes & garnering
Naturel
  1. Neem het brood en snijd in stukken van 1 cm dun.
  2. Meng de roomkaas met de truffeltapenade.
  3. Doe de roomkaas in een spuitzak en spuit een schuine streep of rozet van 10 gram roomkaas op het broodje.
  4. Verdeel ze over de bakplaat en bak het gedurende 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 215°C graden, totdat er een klein bruin korstje op de roomkaas komt.
  5. Serveer als hapje of als onderdeel van een high-tea.
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.