Ingrediënten

  • 100 gram Lebo roomkaas truffel champignon (spuitzak)
  • 1 pakje Parmaham 80g
  • 1 bakje walnoten
  • Sukara cress


Benodigdheden

Houten prikkers

Bereidingswijze

Parmaham rolletjes met truffel champignon roomkaas

10 hapjes
Hapjes & garnering
Truffel champignon
  1. Leg de individuele gesneden parmaham op een snijplank
  2. Spuit een rozet 10g roomkaas truffel champignon in het midden van het plakje parmaham.
  3. Neem de uiteinden van de parmaham en wikkel die om de rozet.
  4. Steek een houten prikker door het hapje om het bij elkaar te houden.
  5. Garneer af met walnoten en sukara cress
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.