Parmaham rolletjes met roomkaas

Ingrediënten

  • 100 gram Lebo roomkaas naturel
  • 1 pakje Parmaham 80g
  • 1 bakje walnoten
  • 2 theelepels truffel tapenade
  • Sukara cress


Benodigdheden

Houten prikkers

Bereidingswijze

Parmaham rolletjes met truffel champignon roomkaas

10 hapjes
Hapjes & garnering
Naturel
  1. Leg de individuele gesneden parmaham op een snijplank
  2. Meng de roomkaas met de truffeltapenade en doe de roomkaas in een spuitzak
  3. Spuit een rozet 10g roomkaas in het midden van het plakje parmaham.
  4. Neem de uiteinden van de parmaham en wikkel die om de rozet.
  5. Steek een houten prikker door het hapje om het bij elkaar te houden.
  6. Garneer met walnoten en sukara cress
Parmaham rolletjes met roomkaas truffel champignon recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Lebo spuitzak roomkaas naturel
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.