Ingrediënten

  • 200 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • 600 gram spaghetti ( of tagliatelle/fettuccine/pappardelle)
  • 300 gram verse gamba’s
  • 80 gram zeekraal
  • 12 eetlepels groene pesto
  • 200 ml visbouillon
  • 1 rode ui
  • Cherry tomaatjes
  • 1 citroen
  • Scheutje olijfolie

Bereidingswijze

Pasta met pesto al limone roomkaas, gamba's en zeekraal

6
Warme gerechten
Naturel
  1. Kook de pasta en laat het afkoelen door er koud water overheen te gieten
  2. Doe er een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar zodat de pasta niet gaat plakken
  3. Maak de gamba’s schoon en bak ze in de pan tot ze roze zijn
  4. Snijd het uitje en zet aan in pan
  5. Doe de roomkaas en groene pesto erbij en voeg de visbouillon toe. Roer door elkaar totdat de saus een dikte heeft die naar wens is. Voeg de helft van de gamba’s toe aan de saus
  6. Doe de spaghetti in de borden. Verdeel de saus en de overige gamba’s over de spaghetti
  7. Garneer met zeekraal en een tomaatje en voeg citroensap naar smaak toe
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder
Spuitzak roomkaas naturel

Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak naturel. Ideaal voor de mooiste garneringen.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.