Ingrediënten
- 200 gram Lebo volle roomkaas naturel
- 600 gram spaghetti (of tagliatelle / fettuccine / pappardelle)
- 300 gram verse gamba’s
- 80 gram zeekraal
- 12 eetlepels groene pesto
- 200 ml visbouillon
- 1 rode ui
- Cherry tomaatjes
- 1 citroen
- Scheutje olijfolie
Bereidingswijze
Pasta met pesto al limone roomkaas, gamba's en zeekraal
- Kook de pasta en laat het afkoelen door er koud water overheen te gieten
- Doe er een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar zodat de pasta niet gaat plakken
- Maak de gamba’s schoon en bak ze in de pan tot ze roze zijn
- Snijd het uitje en zet aan in pan
- Doe de roomkaas en groene pesto erbij en voeg de visbouillon toe. Roer door elkaar totdat de saus een dikte heeft die naar wens is. Voeg de helft van de gamba’s toe aan de saus
- Doe de spaghetti in de borden. Verdeel de saus en de overige gamba’s over de spaghetti
- Garneer met zeekraal en een tomaatje en voeg citroensap naar smaak toe