Ingrediënten

  • 100 gram Lebo roomkaas Pesto al Limone (spuitzak)
  • 300 gram pasta penne
  • 200 gram kipfilet
  • 100 gram olijven
  • 100 ml groente bouillon
  • 3 pomodori tomaten
  • Rucola en blaadjes limoen cress
  • Peper en zout

Benodigdheden

Bereidingswijze

Pastasalade met Pesto al Limone roomkaas

5
Ontbijt & Lunch
Pesto al Limone
  1. Kook de pasta en laat de pasta afkoelen door het met koud water af te spoelen.
  2. Doe er een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar zodat de pasta niet gaat plakken.
  3. Snijd de tomaten en meng in een kom de roomkaas met groente bouillon tot een gladde saus.
  4. Bak de kipfilet in een pan aan beide zijden aan tot deze lichtbruin van kleur zijn en voeg peper of zout toe.
  5. Vermeng de pasta, saus en tomaten met elkaar.
  6. Voeg de kipfilet lauw warm toe als topping op bord.
  7. Garneer met rucola en limoen cress.
  8. Serveer als lunch of in koude buffetten.

 

Tip: dit gerecht kan ook warm geserveerd worden.

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.