Ingrediënten
- 100 gram Lebo volle roomkaas (spuitzak)
- 300 gram pasta penne
- 200 gram kipfilet
- 100 gram olijven
- 100 ml groente bouillon
- 3 pomodori tomaten
- 2 eetlepels groene pesto
- Rucola en blaadjes limoen cress
- Peper en zout
Bereidingswijze
Pastasalade met pesto roomkaas
- Kook de pasta en laat de pasta afkoelen door het met koud water af te spoelen.
- Doe er een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar zodat de pasta niet gaat plakken.
- Snijd de tomaten en meng in een kom de roomkaas met groene pesto en groente bouillon tot een gladde saus.
- Bak de kipfilet in een pan aan beide zijden aan tot deze lichtbruin van kleur zijn en voeg peper of zout toe.
- Vermeng de pasta, saus en tomaten met elkaar.
- Voeg de kipfilet lauw warm toe als topping op bord.
- Garneer met rucola en limoen cress.
- Serveer als lunch of in koude buffetten.
Tip: dit gerecht kan ook warm geserveerd worden.
