Ingrediënten
- 40 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst)
- 40 gram beenham
- 40 gram groene asperges
- 10 gram cashewnootjes
- 1 eitje, zacht gekookt
- 40 gram gemengde sla en een paar takjes sisho purple
- 20 gram dressing (100 gram limoensap, 50 gram olie, 5 gram fijngehakte gekonfijte gember, paar blaadjes basilicum fijngesneden, peper en zout)
Bereidingswijze
Salade met verse geitenkaas, groene asperges en beenham
- Kook het eitje (zachtgekookt)
- Kook de asperges en snijd deze in stukjes
- Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar
- Leg de gemengde sla en de asperges in een kom
- Verdeel hierover de beenham
- Spuit hier en daar wat toefjes geitenkaas
- Verdeel hierover de cashewnootjes en de takjes sisho purple
- Sprenkel de dressing over de salade en leg het eitje in twee halfjes erop