Ingrediënten

  • 40 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst)
  • 40 gram beenham
  • 40 gram groene asperges
  • 10 gram cashewnootjes
  • 1 eitje, zacht gekookt
  • 40 gram gemengde sla en een paar takjes sisho purple
  • 20 gram dressing (100 gram limoensap, 50 gram olie, 5 gram fijngehakte gekonfijte gember, paar blaadjes basilicum fijngesneden, peper en zout)

Benodigdheden

Bereidingswijze

Salade met verse geitenkaas, groene asperges en beenham

1
Ontbijt & Lunch
Geitenkaas
  1. Kook het eitje (zachtgekookt)
  2. Kook de asperges en snijd deze in stukjes
  3. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar
  4. Leg de gemengde sla en de asperges in een kom
  5. Verdeel hierover de beenham
  6. Spuit hier en daar wat toefjes geitenkaas
  7. Verdeel hierover de cashewnootjes en de takjes sisho purple
  8. Sprenkel de dressing over de salade en leg het eitje in twee halfjes erop
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.