Ingrediënten
- 100 gram Lebo volle roomkaas
- 80 gram slagroom met iets suiker
- 40 gram sinaasappelsap
- 30 gram sinaasappelmarmelade
- 50 gram lemoncurd
- Sap en zestes van ½ limoen
- Lange vingers, 4-5 stuks
- Sinaasappelsap
Bereidingswijze
Snelle citroen-sinaasappel roomkaas tiramisu
- Meng 50 gram Lebo volle roomkaas met de sinaasappelsap en marmelade.
- Meng 50 gram Lebo volle roomkaas met lemoncurd en rasp van limoen en iets sap
- Klop de slagroom met suiker bijna stijf
- Verdeel de slagroom over de 2 mengsels roomkaas en roer door.
- Schep een laagje sinaas-roomkaas in een glas
- Dip de lange vingers in de sinaasappelsap en leg op de roomkaas
- Schep daarop de limoenroomkaas
- Daarop weer lange vingers met sinaasappelsap
- Maak zo lagen zoveel je wilt.
- Garneer met iets sinaasappelmarmelade en mint
