Ingrediënten

  • 100 gram Lebo Lichte roomkaas
  • 80 gram slagroom met iets suiker
  • 40 gram sinaasappelsap
  • 30 gram sinaasappelmarmelade
  • 50 gram lemoncurd
  • Sap en zestes van ½ limoen
  • Lange vingers, 4-5 stuks
  • Sinaasappelsap

Benodigdheden

Bereidingswijze

Snelle citroen-sinaasappel roomkaas tiramisu

1
Bakery & Desserts
Naturel
  1. Meng 50 gram Lebo Frisse roomkaas met de sinaasappelsap en marmelade.
  2. Meng 50 gram Lebo Frisse roomkaas met lemoncurd en rasp van limoen en iets sap
  3. Klop de slagroom met suiker bijna stijf
  4. Verdeel de slagroom over de 2 mengsels roomkaas en roer door.
  5. Schep een laagje sinaas-roomkaas in een glas
  6. Dip de lange vingers in de sinaasappelsap en leg op de roomkaas
  7. Schep daarop de limoenroomkaas
  8. Daarop weer lange vingers met sinaasappelsap
  9. Maak zo lagen zoveel je wilt.
  10. Garneer af met iets sinaasappelmarmelade en mint
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.