Ingrediënten
-
2 x 500 gram Spuitzak Lebo Roomkaas Bieslook
-
4 Flammkuchen bodems
-
4 uien Gesneden halve ringen
-
3 rode paprika’s in repen gesneden
-
3 groene paprika’s in repen gesneden
-
3 oranje paprika’s in repen gesneden
-
8 takjes tijm
-
150 gram bakboter
Bereidingswijze
Flammkuchen met roomkaas bieslook
Voorbereiding:
Bak de uienringen in de bakboter glazig zonder te kleuren.
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius.
- Spuit met de Lebo roomkaas bieslook spuitzak de roomkaas op de flammkuchen bodems. Smeer de Lebo roomkaas bieslook uit met de achterkant van een lepel.
- Beleg de flammkuchen royaal met de voorgegaarde uien en de drie kleuren paprika repen.
- Spuit nog drie repen Lebo roomkaas bieslook diagonaal over het midden van de flammkuchen.
- Strooi een beetje tijm over het geheel.
- Bak de flammkuchen in de oven in zeven tot negen minuten gaar.
Variatietip:
Gebruik ook onze andere hartige Lebo roomkaasvarianten en varieer met verschillende soorten groenten.